<< 03/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
19.03.2008.

Kupujmo domaće!

Preko grane, dosta toga moze da nam zvuci jaaaako zanimljivo...
strancima normalno nama pak ne...
pa tako se desi da postoje fabrike, proizvodi i asocijacije koje bi nama ovdje bili itekako privlacni a samim tim bi i uspjesno poslovali na ovim podrucjima...
da vidimo o cemu je rijec...

Fabrika JEBA Jefferson East Business Association nudi savjetovanje, ali ne za \'\'one\'\' stvari... Filter za vodu \ Vrećice Glad Prodavaonica Al-Karam svakako bi kod nas sotvarila veliki \ Radio \ Votka od breskve \ Tu-Ka: brza i glatka komunikacija medju ljudima Londonski advokatski tim svedska organizacija za potporu oboljelima od raka prostate. Kod nas proliv imaju oni s drugacjim, srecom, blazim problemima
19.03.2008.

Ljubav & Horoskop

U astrologiji, Venera je reprezent vrijednosti: naših talenata, naših potreba i kapaciteta na ljubavnom planu. Naravno, vrijedimo onoliko koliko pružamo, a ova planeta prikazuje estetske predispozicije (reference) i prirodnu privlačnost koju osjećamo prema ljudima i stvarima. Venera reprezentuje potrebu za unutrašnjom i spoljašnjom harmonijom i balansom. Ona je povezana sa unutrašnjim osjećanjem kojeg imamo kada nešto poredimo i presuđujemo. Venera takođe reprezentuje sestre i druge uticajne žene u našem životu, kao i naše iskustvo emocionalne harmonije između naših roditelja.

Znak gdje se Venera nalazi pokazuje kojom bojom su obojene te naše vrijednosti i koji specifičan estetski stil usvajamo. Na izbor partnera jako utiče taj Znak u kome se ona nalazi. Dosta često prema elementu tog Znaka i biramo partnere (odazivaju se našem pozivu). U ženskom horoskopu Venera pokazuje kakva je ljubavnica i kakvog želi muškarca. U muškom horoskopu pokazuje kakve ga žene privlače, pa vidimo njegovog idealnog bračnog partnera! (Ženama je položaj Marsa pokazatelj idealnog bračnog partnera).

Astrološka Kuća u kojoj je Venera prikazuje oblast života koju volimo, naše društvo i partnerske odnose, i gdje imamo jake emocionalne kontakte i najcešce nagrade. Ova Kuća prikazuje šta vrednujemo, i gdje se možemo obogatiti emocionalno i finansijski.

Aspekti Venere pokazuju specifično iskustvo u ljubavnim odnosima i individualne psihološke potrebe koje utiču kada presuđujemo ili rasuđivanje i kada biramo. Venera sa Suncem u natalnom horoskopu gradi samo lijepe aspekte zato što se uvijek nalazi jako blizu Sunca, dosta često u istom znaku ili je u neposrednoj blizini.


Venera u ovnu: Uživa u svojoj nezavisnosti i rizicima.
Muškarci s ovom pozicijom privlače samostalne žene, one, koje uživaju u slobodi – onoliko koliko im odnos daje. A žene vole da posmatraju muške dok se takmiče za nju i mrze zavisnost u odnosima. S ovom planetarnom pozicijom Venere osoba će cijeniti čestitost i iskrenost. Često je ovdje prisutna romantična nevinost koja se graniči sa naivnošcu i razlog ranom počinjanju ljubavnog života. Takođe, ovdje je i odgovor na česte promjene partnera i kratkoću u vezama. Ova osoba nije tip koji koji voli da je partner gnjavi. Nerazumjevanje tuđih potreba je ovdje jedan od odgovora na česte i direktne konfrontacije. Oba pola preferiraju izazove i elemente uzbuđenja u odnosima. Dinamičnost i akcija su važni činioci u njihovom životu, pa tako: “kako joj dođe, tako je i prođe.”
Lična sloboda i čast ove Venere su daleko važnije vrijednosti nego sklonost materijalnom sticanju ili visok društveni status. Ona je vatrena, uživa da preuzima rizike jer je stimulisana uzbuđenjem susreta s novim ljudima na ljubavnom planu. Ne dozvoljava uticaj drugih na nju. Žena sa ovom pozicijom nije sramežljiva, ona smije samostalno da priđe muškarcu ili da ga izaziva. Vrlo rijetko će dozvoliti sebi da bude stavljena u poziciju zavisnosti od muškarca – jednostavno uzme, ustane i ode, jer ona tako hoće. Takođe, ne prihvata tradicionalnu ulogu žene u porodici i uživace u borbi za pozicije u karijeri. Oba pola privuku, upravo takve, konkurentne, tipove za partnere.Venera u biku: Uživa u onome što posjeduje. Zaštita vrijednosti.
Žena sa ovom pozicijom biće jako naklonjena ljubavi, vrlo senzualna. Prisutna je jaka potreba za stabilnim odnosima sa fizičkim i materijalnim izražajima i elementima u životu i ljubavi. Ovdje su plodovi rada i i kontakti tijelom vrlo važni. Muškarci traže pouzdane i ženstvene partnere, a dobar sexualni život biće važan element u odnosima. Oba pola teže dugim vezama i uživaju u stabilnim odnosima. Materijalne potrebe mogu biti tačka sporenja, a ekonomska pomjeranja jak test u druženju. Ovdje Venera voli da ima, da posjeduje i da joj se ne dira. Zato su ove osobe na tom planu jako osjetljive. Oba pola teže da budu nježni, ljubazni, i zaljubljive su prirode, s velikim kapacitetom za uživanjem u dobrim i vrijednim stvarima u životu. Jako dobro procjenjuju šta je lijepo i dobro, pa i imaju moć privlačenja lijepih stvari.
Imaju jak osjećaj za vrijednosti i prisutna je težnja da se one privuku i sačuvaju. Kada ova osoba kaže da joj je nešto drago ili milo, onda je to stvarno tako, jer voli “dušom”. Posjeduje moć opažanja i osjećaj visokih vrijednosti i kvaliteta, sposobnost da privuče novac, pa otuda ima profesionalni talenat za bankarske poslove i finansije, materijalne stvari, pa i nekretnine. U osnovi vrlo pouzdan tip osobe sa izvanrednom moći za rasuđivanjem. Profesionalno može očekivati da bude dobro plaćena, jer svojim prosuđivanjem donosi kvalitet. Biti potpuno materijalista je njena jaka potreba, pa i za solidnim prihodima i to joj je mana. Materijalno i posjedovanje su reprezenti njenih ličnih vrijednosti. Čudo bi bilo da je ova osoba siromah. Ona je vrlo pažljiv investitor, sposoban da sačuva stvari koje ga interesuju, pa i da ih uveća ako može, i neće se nikada kockati sa onim što ima.

Venera u blizancima: Flert. Društveni život.
U ljubavnim odnosima može biti prisutan nedostatak stabilnosti i površnost. Teško da će zadovoljiti partnera jer je ova Venera više okrenuta zadovoljenju potreba za društvenim kontaktima. Ovdje je prisutan flert. Muškarci su posebno otvoreni, lako ulaze u veze i olako mijenjaju partnere. Ako ovoj osobi ponudite da se odluči između dva - ona će izabrati oba! Oba pola kroz odnos traže ispunjenje svega što čini društveno. A da bi partnerstvo uspjelo ovu osobu ne bi smjelo sputavati. Ako od ove osobe u vezi tražite neki mir nećete ga doživjeti, jer se od njene Venere traži aktivan društveni život, putovanje i pokret. Ništa ne smije da stoji na tom putu, niti da je obuzdava partner. Žene obično privuku mladolike i šarmantne partnere, bezbrižne, a osnovni uslov da bi veza opstala je da se stvori nesmetana komunikacija. Ovdje u vezi nema ćutanja.
Prisutan je prirodan talenat za komunikacije, estetiku i kreativnost. Profesionalno to daje brojne i vrijedne sposobnosti, a ne samo šarm i podsticaj ka lijepom. Uspjeva u situacijama gdje se zahtjeva susret s ljudima jer doprinosi lakoći kontakta, a takođe i pismeno izražavanje: ekstremno dobra na literarnom planu, prije svega pisanje. Ima sposobnost da premosti probleme i prilagodi se potrebama drugih, talenat za mentalne kontakte, a to znači da neće uspijevati u izolovanim ustanovama, nego u javnosti, ili u društvenom životu. Prijateljstva biće snažan izvor i pokretač svega u životu.

Venera u raku: Stvoriti ugodno okruženje. Imati paretnera.
Porodična osjećanja su centralno pitanje u životu ove Venere: stvoriti topao dom, atmosferu i imati partnera. Žene s ovom pozicijom dobro kuhaju i brinu se o domu, i generalno znaju da zadovolje potrebe partnera. One traže čovjeka koji će biti dobar otac njihovoj djeci. Muškarci privlače majčinski tip žene. Kada komuniciraju, to se odnosi na emocije, a manje na mentalni nivo. Ali odnos neće postojati ukoliko nije prisutna lojalnost prema porodici, a ovu ženu nećete osvojiti ako vas ona ne osjeti njenim. Cijela njena životna priča se odnosi na porodicu i ono okolo nje, a ne nešto izvan nje, stoga ima malo potrebe za druženjem. Ako ovu osobu uvrijedite povlači se jer je jako osjetljiva i povredljiva. Kloni se bezosjećajnih ljudi.
Duboko emotivno se vezuje za sve, pa i za posao. Profesionalno to se može ispoljiti kao potreba da brine, odgaja ili služi druge. Ima vrlo jak osjećaj za konvencionalne vrijednosti i brižnost prema novcu i ekonomisanju, ali nije škrtica. Može biti i prisutan talenat za poslove sa svojinom-vlasništvom. Lojalnost i sigurnost su važni kriterijumi u karijeri, a to znači da je zarad njih spremna da se posveti i tako i da radi. Zato je osnovno da u okruženju postoji sigurnost i harmonija koju će još više podići. Kako su porodične vrijednosti značajne, lako može da joj se desi da joj dom-kuća budu karijera.

Venera u lavu: Voli da se eksponira
Muškarci s ovom pozicijom privlače žene koje od njih očekuju puno (i obično im malo pruže ili uzvrate). Oba pola naginju ljudima koji imaju nekakve centralne pozocije u socijalnoj vrtešci. Dobar ukus, dobre navike i stil su od esencijalne važnosti u ljubavi. Žene očekuju da budu osvojene udvaranjem, sa stilom ili skupim darovima, muškarci, ne toliko. Oba pola su vrlo topli i romantični. Za vrijeme dok je prisutna suštinska lojalnost i osjećaji, poštovanja će biti. Koliko god teže da sve bude “na nivou” ipak će im se za života desiti neka afera na ljubavnom planu. Vole da im se laska i tu nisu u stanju da pruže otpor (A ko je imun na to?) Obično nekog obožavaju, izdižu ga na pijedestal ili su to oni sami. Prisutna je i velika hvalisavost jedinke i ponos (samoljubivost), koji može ozbiljno uticati na stabilnost odnosa i zajedništvo. Gubitkom poštovanja nastupa kraj u odnosu.
Privlači ih luksuzan stil života, a u odnosima s drugima jako im je važno kakav utisak ostavljaju. Nemojte ih vrijeđati jer su jako sujetni. Jako im je važno da imaju prestižnu karijeru – jer imaju potrebu da ih ljudi “tim ocima” posmatraju – prestižno (da su neko i nešto). Takvim načinom ophođenja i privlače takve situacije i često rade takav posao, odnosno imaju takvu karijeru. Kontakti s drugima su im jako važni (potrebna im je publika), i teže da uvijek ostave utisak. Pažljivi su u kontaktima pokazujući respekt i toplinu, ali ne vole da im se naređuje. Često su šefovi i poštovani na poslu. Vrlo su plemeniti i velikodušni i vjerovatno će dostignuti određenu popularnost, jer će im to biti glavna preokupacija, pa će i privući takve situacije. Važnija im je pozicija nego novac, ali s njihovom potrebom da žive sa stilom, ukusom i ekstravagantno, novac im je vrlo važan, pa će u životu biti borbe oko njega.

Venera u djevici: Sitničar. Ljubav prema dužnosti.
E, ovdje nema priče o onoj “klasicnoj” ljubavi. Žene s ovom pozicijom vole da pokazuju svoju ljubav kroz ispunjavanje običnih svakodnevnih dužnosti u partnerstvima. Karakteristično je da ona radi sve u kući, od čišćenja, spremanja, uređenja do kuhanja. Ona ne toleriše nered i prljavštinu, ali to lako može nervirati druge, i očas, evo rasprave. Ona u tome ide dotle da sama sebe kritikuje, da ne govorimo o partneru. Muškarci imaju praktičan ukus u ljubavi, često privuku skromne, savjesne, neporočne, nevine i izabiraju ženu koja je spremna da im pomogne u životu. Ali se muškarcima predviđa dosta problema na ljubavnom planu. Čistoća i urednost su jako važni kriterijumi kada žena izabira partnera. Jako je važno da nauči da samo konstruktivna kritika daje rezultate, ona druga: ŽVOCANJE, samo usamljenost i razilaženje – ljudi bježe od nje!
Prisutan je perfekcionizam i ljubav prema detaljima i sitnicama, što može biti iskorišteno u karijeri za vrstu specijalističkih i preciznih poslova. Dosta savjesna ličnost, a život joj nametne najčešće posao na osnovu talenta za organizaciju uređenja prostora ili gdje se traži estetika i urednost. Ima dosta skrivenih talenata, a najviše voli da radi tamo gde može biti od koristi drugima. Ova Venera obožava da obezbjeđuje da stvari oko nje funkcionišu ispravno i ne može da se odmara kada zna da nije tako. Teško je u tome ko može prevariti, naročito ne njeno oštro oko! Generalno govoreći, spremna je na velike napore i okupirana željom da pomogne drugima. A da vas pitam nešto: gdje ste tu vi, i koliko ima smisla posvećivati sebe tuđim potrebama? Razmislite koliko vas iskorištavaju.

Venera u vagi: Ukus i diplomatija. Kompromis.
Ljubavni odnosi su ekstremno važni za ovu Veneru, tako da će rijetko biti bez partnera. Izvrsna je u “citanju” partnerovih potreba, i potpuno spremna na kompromis u većini stvari, izuzev u odjeći i unutrašnjoj dekoraciji! Mrzi loš ukus i prljavštinu, pa tako i privuče takve partnere: koji dobro izgledaju, lijepi i kulturni. Muškarac će biti privučen milošću; dobročinstvom; dobrim ukusom i ženstvenošću žene. Žene će nastojati da pročiste svoje želje i da prihvate partnera koji ih tretira isto. Težiće da mu omoguće da bude muškarac i muževan, a ne... Za oba pola su partnerski odnosi principijelno i centralno pitanje u životu. Bračna tema će biti vrlo aktuelna. A odnos sa partnerom se ne smatra vrijednim ako nije zastupljena romansa. Zato ova osoba bira partnere koji dijele njen ukus i s kojim ce moći da razmjenjuje misli i osjećanja. Ključna riječ je zajedništvo, koje se mora ispoštovati, inače ništa od partnerstva.
Na profesionalnom planu ima jak osjećaj za balans i ekstremno dobar osećaj za procjenjivanje. Ima visoke kriterijume. Takođe ima veliki talenat za rad s ljudima i lako joj je da se prilagodi njihovom svijetu i nivou. Posao koji zahtjeva diplomatičan pristup je kao stvoren za nju, kao i poslovi socijalnih pitanja – tamo gdje se traži njen sud. Sljedeće oblasti su jako istaknute, a to su estetika, kultura, umjetnost. Najviše će uspjeti tamo gdje će moći da izrazi svoju umješnost održavanja odnosa među ljudima, ali neće uspjeti ako izabere posao gde će se konfrontirati, biti oštra, gruba, gdje se kvare odnosi.

Venera u škorpionu: Dubina odnosa. Smrt u krevetu.
Na emotivnom planu osoba teži osami, teško se otvara i daje drugima, jer je ljubav za nju vrlo ozbiljno pitanje. Ali kada se daje to je do maksimuma pa isto traži i od partnera - kompletno, strasno, vjerno, ljubomorno i posesivno. Ona se kao rijetko ko posvećuje i brine o svom partneru. U ljubavi traži dokaze i traži 100% intenzitet i posvećenost. Ljubav i erotika su kod nje izdignuti do krajnjih granica, pa zato seks služi kao barometar za sve predhodno. Često se kaže da se u ovom krevetu “umire” – traži se i pruža se sve! Žene su provokativne, atraktivne, zavodnice i privlače bolna iskustva. Dok muškarci nisu toliko, oni privlače misteriozne, mirne, povučene, osjećajne i tihe osobe. Oba pola imaju težnju da postanu robovi veze, jer u nju unose cijele sebe. Jako je važno da sebi ne dozvole, što se i desi, da postanu stvarno robovi i zavisnici, kako u emotivnom, tako i u finansijskom smislu od partnera. Otuda i razni nepovoljni ljubavni završeci, pa i smrt ljubavnog partnera. Ovdje se obično gube partneri. Teško je ovdje predvidjeti bilo šta jer osoba ulazi u vezu po principu: “sve ili ništa”.
Profesionalno je okrenuta suštinskim odnosima među ljudima, na najdubljem nivou, ali nije podesna ličnost gde se zahtjeva pokazivanje, eksponiranje – ona je prije za to da se očuva tajna ili lična privatnost, i nekako uvijek, vezano za neki novac. Zbog toga se rijetko kome povjerava i ima jako mali broj ljudi koji je dobro poznaju. Njena intimnost je obavijena velom tajne, kao i finansije. Ima talenat upravo za poslove tajne finansijske prirode. U prvom dijelu života bice privučena materijalnim aspektima i prestižom, zato će joj primanja i materijalno stanje biti centralno pitanje života i kroz to će odabirati i procjenjivati druge ljude. Ali to će se kasnije promjeniti jer će ući u finansijske krize, koje će doprinijeti da se preispita – šta je važnije.

Venera u strijelcu: Proširenje svijesti o postojanju drugih kultura.
Ova Venera ulazi u odnos s ciljem da je njen inteligentni partner stimuliše u pravcu proširenja vidika, horizonta: kuturno, intelektualno, religijski, filozofski. Ovdje postoji upravo ta veza na planu braka pa se može desiti da se uda-oženi osobom druge vjere. Na nekom nižem nivou, kaže se: ljubav na putovanju ili sa strancem. Ali će ta putovanja i upoznavanja stranih kultura biti važan element pri izboru partnera – pa to i voli. Zato on mora biti kosmopolitski tip, inteligentan i slobodouman. Žene s ovim položajem se stimulišu mentalno i u vezi traže puno slobode. Kada nemaju ovu stimulaciju, ovaj tip žene se neće libiti da je potraži, pa su ovdje često lutanja u životu. U želji da iskuse tu razliku, ova žena neće saosjećati s partnerom i neće se duboko vezivati, jer ima potrebu za promjenom i posjeduje unutrašnji nemir koji je pokreće. Sklonost nudizmu.
Na profesionalnom planu, ta težnja za upoznavanjem stranih kultura i ljudi uvešće je u organizacije takvog tipa: turističke, kulturološke, religijske, putovanja, humanitarne, inostrane, daleke. Ali i posao vezan s Pravom i susretanje s ljudima, jer imate jake predrasude o fer-pleju, pravdoljubivosti i pravdi. Uspjeh je očekuje ako je na pozicijama gdje ima mogućnost da samostalno donosi odluke zasnovane na informacijama koje je lično sakupila. To se može odnosti direktno na Zakon, Državu, i šire, ali i kontakti sa uticajnim ljudima.

Venera u jarcu: Odgovornost u odnosima.
Ova Venera je vrlo pažljiva kada ulazi u odnose - iskustvo je naučilo obazrivosti, a to se odnosi i na lični plan i na profesionalni. Sve to se odražava kroz moral i osjećaj odgovornosti. Status i ekonomska sigurnost imaju prednost nad ljubavlju. Muškarci privlače ambiciozne i “hladnije” žene. Žene su ranjive, koje ne rizikuju previše, više su okrenute poslu nego privatnom životu. Oba pola ulaze u odnos ozbiljno i imaju jake moralne vrijednosti, vjerni, ozbiljni i posvećeni partneru i porodici. Više su okrenuti zrelim i starijim ljubavnim partnerima. Brak se odlaže, a kada se uđe, poštuje se. Ovdje je najčešći slučaj da se uopšte ne uđe u brak.
Profesionalno ima prirodan osjećaj i talenat za biznis. Žene s ovom pozicijom su izuzetno poslovne, a muškarci upravo takve žene i privuku sebi. Pored biznisa, tu je i talenat za administrativne poslove, kao i svuda gdje se traži ozbiljnost i odgovornost, pa i pomoć neke vrste. Karijeru će uvijek staviti ispred svega, jer ovoj Veneri ne manjka ambicija i težnja za sigurnim socijalnim statusom. U tom smislu spremna je da radi i najnapornije poslove da bi postigla zacrtane ciljeve. Ima veliku podršku autoriteta.

Venera u vodoliji: Ljubav prema slobodi.
Ovdje su prijateljstva poput svetinje, jer osoba cijeni ljude s kojima, prije svega, može da razmjenjuje ideje. Zato na ljubavnom planu ovdje nema dubine i strasti. Drugima izgleda hladna i nezainteresovana za ljubav, pa tako odvraća mnoge od sebe. Muškarci privlače nekonvencionalne žene ili strankinje ili različitih socijalnih grupa. Žene ne prihvataju podređenu ulogu i nose “barjak slobode”, kao i princip ekvivalenta u smislu vezanosti. Ova žena može i biti romantična, ali nije privržena, jer ne voli da se vezuje i da bude sputavana. Njeni susreti se realizuju u naročitim, neobičnim, egzotičnim okolnostima, (baš kakvi su joj i partneri – čudni, neobični – što neobičniji, to je bolje). Veze nastaju iznenada, prekidaju se, nemaju kontinuitet, i prisutan je veliki uticaj spoljnih okolnosti, ali i njena hirovitost. Voli iznenađenja i nepredviđene situacije. Nju nikada ne pitaj: zašto i gdje si bila? Morala je, a ni sama ne zna zašto, jer njoj to nije važno. Brak? Ma, sasvim lijepo funkcioniše bez njega.
Na profesionalnom planu se najbolje snalazi u poslu s ljudima - naročito sa specifičnim grupama, ljudima, strancima, druge vjere i slično, ali mora biti prisutan socijalni element. Dobro se snalazi u timu. Ima jake principe u odnosu na fer-plej, humane, ljudske, pravične i iskrene odnose. Krasi je internacionalizam, bratstvo među ljudima, ne pravi razlike među njima. Idealista je po prirodi, a materijalni aspekti života i statusa je interesuju samo onoliko koliko je neophodno.

Venera u ribama: Bezgranično davanje sebe.
Vrlo romantična osoba. Spremna da se žrtvuje za druge. U ime te ljubavi sve će učiniti. Taj idealizam će je često uvoditi u razočarenje. Njeni partneri su imaginarni i stvarno ne postoje u realnom svijetu (tu se krije onaj princ na bijelom konju). Jako je važno da odredi granice tog njenog žrtvovanja za druge, popustljivost, razumjevanje potreba drugih i tolerancije da ne bi postala otirač svima. Drugi ljudi koriste njenu spremnost na kompromise i velikodušnost pa je zloupotrebljavaju. Muškarci občno privuku tip umjetnice ili duhovnu osobu. Oba pola nekritički izabiraju partnere – vjecito u potrazi za idealnim, koga naravno nikada ne pronalaze.
Na profesionalnom planu opredjeljujete se za poslove gde je briga za potrebe drugih, i kretivni poslovi. Humani elementi su mnogo više zastupljeni nego materijalni. Osoba ne može da radi gdje je neprijatno okruženje ili mržnja. Uvijek ce pružiti pomoć drugima ili onima koji pate, izabira posao brige o drugima i usluge, i tu da gotovo nema granice pružanja pomoći – pa i na ljubavnom planu. S druge strane, senzibilnost, imaginativnost, snovi, fantazija i kreativnost može lijepo da se ispolje na planu filma, reklame, umjetnosti, kulturi. Novac joj ne povjeravati.

19.03.2008.

Ženski šovinizam

- Zasto su sapunske opere nerealne?
U stvarnom zivotu, muskarci su njezni samo u krevetu.

- Kako znas kada muskarac dozivi orgazam?
Okrene se na drugu stranu i pocne da hrce.

- Zasto su muskarci uvijek zabrinuti za velicinu svog penisa?
Zato sto bi trebalo da budu.

- Zasto je nemoguce da zena nadje muskarca koji je pazljiv, osjecajan a u isto vrijeme i lijep?
Zato sto svi takvi muskarci vec imaju momke.

- Koliko iskrenih, pazljivih i osjecajnih muskaraca na svijetu je potrebno da operu sudove?
Obojica.

- Sta ce da natjera muskarca da pocne da spusta dasku na WC solji?
Operacija promjene pola.

- Zasto muskarci nikad ne pokazuju svoja prava osjecanja?
Zato sto ih nemaju.

- Zasto muskarci vole da ozene djevice?
Zato sto ne vole kritiku.

- Kako znas kad ti je muz mrtav?
Sex je na istom nivou, ali mozes slobodno da uzmes daljinski.

- Zasto muskarci vole plavuse?
Vole intelektualno drustvo.

- Sta pokloniti covjeku koji ima sve?
Zenu koja ce da mu pokaze kako to radi.

- Zasto zenke crne udovice ubijaju muzijaka nakon parenja?
Da sprece hrkanje jos prije nego sto pocne.

- Zasto muskarci nemaju krizu srednjih godina?
Zaglave u adolescenciji.

- Kako muskarac dokazuje da ima dugorocne planove za buducnost?
Kupi dva kartona piva, umjesto jednog.

- Zasto je sex sa muskarcem nalik na Kasandru?
Taman kad postane interesantno, moras da cekas sljedecu epizodu.

- Zasto su vicevi o plavusama tako kratki?
Da bi muskarci mogli da ih zapamte.

- Sta je Bog rekao nakon sto je stvorio covjeka?
Mogu ja i bolje ...

- MUZ: Hoces jedan na brzaka?
   ZENA: Kao da imam izbora...

- Ako bi muskarci mogli da zatrudne... abortus bi radili u prodavnicama i drive-in restoranima.

- Kako muskarci razvrstavaju svoju odjecu?
Na "prljavo" i "prljavo ali nosivo".

- Kako muskarci zamisljaju predigru?
Mole pola sata.

- Kako znas kad je muskarac sretan?
Mnogo te briga.

- Kako muskarac zamislja rad u domacinstvu?
Podigne noge da mozes da usisas.

- Kako da natjeras muskarca da radi cucnjeve?
Stavis daljinski izmedju njegovih stopala.

- Kako muskarac vjezba na plazi?
Uvuce stomak svaki put kada vidi bikini.

- Sta klitoris, godisnjica braka i WC imaju zajednicko?
Muskarci ih uvijek promase.

- Sta je muskarceva definicija romanticne veceri?
Sex.

- Sta odmah znas o dobro odjevenom covjeku?
Njegova zena ima smisla za biranje odjece.

- Zene mastaju o miru u svijetu, ocuvanoj prirodi, i opstoj sreci. O cemu mastaju muskarci?
Da se zaglave u liftu sa Pamelom Anderson.

- Zasto samo 10% muskaraca odlaze u raj?
Ako bi odlazilo vise, to bi postao pakao.

- U cemu je razlika izmedju svinje i muskarca?
Svinja ne postane muskarac kada se napije.

- Kako da muskarac sprijeci da zenu napadnu u pola noci?
Kontrolise se.

- Koja je razlika izmedju muskarca i goveda?
200 kila i karton piva.

- Sta je za muskarca "prava ljubav"?
Erekcija.

- ZENA: Da li me volis samo zato sto mi je moj ujak ostavio bogatstvo?
   MUZ: Ne, duso, volio bih te bez obzira ko ti je ostavio bogatstvo.

- Zasto muskarci ne kuhaju?
Ne postoji snicla koja staje u toster.

- Kako zena zna da je muz vara?
Pocne da se kupa dvaput nedjeljno.
On drzi podatke o svemu sto je pojeo.
To se zove kravata.

- Koja stvar drzi vecinu muskaraca podalje od fakulteta?
Srednja skola.

- Koji je najbolji nacin da izgubis 80 kila odvratne masnoce?
Razvod.

- Zasto muskarci ne peru ves?
Zato sto masina za ves ne radi na daljinski.

- Kako se zove zena koja radi kao muskarac?
Lijena kucka.

- Kako muskarci definisu brak?
Skup nacin da dobijes besplatno pranje vesa.

- Zasto je Mojsije lutao pustinjom 4 godine?
Nije pitao zenu za pravac.

- Koje rijeci zene najvise mrze za vrijeme odlicnog sexa?
Duso, stigao sam!

- Koja zena svake noci zna gde joj je muz?
Udovica.

- Zasto na EuroSportu postoji ponovni snimak?
Muskarci, nakon 30 sekundi, zaborave sta se desilo.

- Jeste li culi o zeni koja je otkrila tajnu muskaraca?
Umrla je od smijeha prije nego sto je nekome uspjela da kaze.

- Koja je definicija Muske Sovinisticke Svinje?
Muskarac koji mrzi svaku kosku u zenskom tijelu, osim svoje.

- Zasto muskarci vole zamrzntu hranu za mikrotalasnu?
Vole da stignu i da jedu i da vode ljubav za vreme poluvremena.

- Koje tri slatke rijeci muskarac kaze zeni tokom tuzne scene u ljubavnom filmu?
Dodaj mi kokice.

- Koji je jedini nacin da natjeras muza da zapamti datum godisnjice braka?
Udas se na njegov rodjendan.

- Kako da otjeras muskarca?
Kazes mu: Volim te, hocu da se uzmemo i da imamo djecu!

- Kako muskarci izbjegavaju da prave pogresne procjene u karijeri?
Nikad se i ne zaposle.

- Zasto svi muskarci porede sebe sa Mel Gibsonom?
Imaju sve sto i on osim talenta, para i izgleda.

- Sta je to: Ima 8 ruku i IQ od 60?
Cetiri muskarca gledaju prijenos utakmice.

- Kako muskarac zamislja romanticno vece?
Fudbalski stadion osvijetljen svijecama.

- Sta elektricni vozici i grudi imaju zajednicko?
Oba su namjenjena za bebe, ali se na kraju muz najvise igra sa njima.

- Sta muskarac i spermatozoid imaju zajednicko?
Oba imaju sansu od 1 : 1 000 000 da postanu ljudska bica.

- ZENA: Kako to dolazis kuci polupijan?
  MUZ: Nisam ja kriv ... nestalo mi je para...

- Kako povrijediti muskarca svojim rijecima?
Pogoditi ga rjecnikom.

- Zasto se muskarci ozene?
Da ne moraju vise da uvlace stomak.

- Sta uradis kada vidis polje puno muskaraca?
Nasmjesis se ... i napunis pusku.

- Kada je Pinokio otkrio da je napravljen od drveta?
Kada se upalio.

- Zasto muskarci imaju noge?
Da im se mozgovi ne bi vukli po zemlji.

- Muskarci od 40ak godina obicno imaju problema da nadju partnera njihove zrelosti.
Zato i izlaze sa duplo mladjim djevojkama.

- Nije istina da udate zene zive duze.
To samo njima izgleda duze.

- Kako da sprijecis muskarca da te siluje?
Bacis mu daljinski.

- Sta radis kada ti muz krvari u dvoristu?
Pucaj jos jednom!

-Ako bi muskarci imali menstruaciju, hvalisali bi se oko velicine tampona.

- Zasto muskarci nemaju grudi?
Jer bi se po cio dan igrali sa njima.

Mudrost dana

Poštenje i logika su nekad na različitim stranama, a obje su potrebne.


Klikni za pregled velike slike

H Next Party


269284